Zunken

Alla inlägg den 20 augusti 2009

Av Zunken - 20 augusti 2009 23:30

Voff igen alla hunddiggare!


Jag glömde berätta en sak som också hände idag. Alla tjatar i sina bloggar om glass hit och dit. Det har man väl ätit i massor men har aldrig haft bildbevis på det, så nu kommer det=)

Jag var med mattes föräldrar på jobbet eftersom min matte börjat det där som hon kallar skola nu igen=(  Men det går minsann ingen nöd på mig säger matte och hon har nog rätt trots allt. Först låg jag och lapade sol medan dom andra jobbade, om ni visste vad trött man blir av att se andra jobba och vad varm man blir. Så föräldrarna tyckte jag behövde något att svalka av mig med så dom köpte glass=) Och gissa om jag åt fort! Det var lika gott som förra gången jag åt det, som tur var ;)


Voff voff igen!

Av Zunken - 20 augusti 2009 23:11

Voff på er alla hunddiggare!


Måste bara berätta om min dag. Jag låg i godan ro och sov min skönhetssömn när jag tyckte matte sa något om att gå ut, men trodde det var en dröm. Sen hörde jag det igen då vaknade jag till ordentligt och förstod att det jag hört stämde=)  Vi skulle åka en sväng till Malmö för mattes föräldrar skulle köpa en sak, så då hänger man självklart med;)

När vi kom fram så tog jag och matte en promenad medan dom handlade. Och där dök dom upp, dom konstiga varelserna. Dom var små, lite gråbruna och dom hoppade på ett konstigt sätt. Jag försökte härma dom men jag blev bara stående på mina bakben utan att lyckas hoppa iväg. Hur gör dom????  Efter ett tag så hoppade dom iväg för dom tyckte nog inte om mig, men jag stod och lyssnade efter dom en lång stund, men insåg sen att dom hade försvunnit för gott=(

Förresten berättade matte för mig sen att det var två stycken harar jag hade sett. Det hade jag aldrig kommit på själv.


Voff voff för den här gången.

Ovido - Quiz & Flashcards